+31 (0) 650 978 333 info@meta-com.nl

Bokstherapie traject

Hoe haal je meer uit jouw persoonlijke kracht? Hoe vergroot je je persoonlijke weerbaarheid en hoe zorg je ervoor dat je meer zelfvertrouwen ervaart?  Ingeprente overtuigingen maken dat het niet gewenst is om emoties te laten zien. We zijn gewend ons in te houden en aan te passen, waardoor de energie van onze emoties wordt opgestapeld met een grote kans op langdurige stress. Met gebruikmaking van boksmaterialen, methoden uit de lichaamsgerichte therapie en toegepaste sportpsychologie, maak je weer contact met je authentieke zelf waardoor het mogelijk is gebruik te maken van je ware persoonlijke kracht. Jouw bokstherapietraject wordt afgestemd op wat jij nodig hebt om persoonlijk te groeien. Voorbeelden van thema’s die aan de kunnen komen zijn:  emotieregulatie, assertiviteit, stresshantering, zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met verlies.

Hoe ziet een Bokstherapie traject er uit?

Een sessie bestaat uit een inventarisatiedeel, praktijkdeel en een evaluatiedeel.

De eerste sessie start met een inventarisatie van thema’s waar mee tijdens de eerste sessie al direct mee aan de slag wordt gegaan.

De vervolgsessies worden steeds weer opnieuw afgestemd. Van de coachee wordt verwacht dat deze tussentijds de sessies met de inzichtelijk gemaakte leerpunten aan de slag gaat en hierover een verslaglegging mailt.

Een traject omvat vijf t/m 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Kosten voor een traject gebaseerd op 5 sessies bedragen € 950,00 excl. 21% BTW. 

 Zie voor overige diensten met boksen www.boksenalsmetafoor.nl

Contactformulier

14 + 11 =