+31 (0) 650 978 333 info@meta-com.nl

Training Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap gaat allereerst over leiding kunnen geven aan je zelf om vervolgens effectief te communiceren met je omgeving. Leiding geven aan jezelf betekent inzicht krijgen in je eigen gedragspatronen. Daarnaast is zelfreflectie vereist om vervolgens bewuste keuzes te maken in je dagelijks functioneren.

De training is gestoeld op persoonlijke waarden, overtuigingen, principes en vaardigheden die bijdragen aan effectiever functioneren in zowel werk als privé. Tijdens de leergang wordt aandacht besteedt aan zowel het hoofd (mentaal), het hart (emotie) en de body (lichaamstaal en buikgevoel).

Methoden

Met de laatste inzichten uit de Positieve Psychologie, NLP, Principes van Stephen Covey, Transactionele Analyse,  Drijfveren van Graves, reflectievaardigheden en Boksen als metafoor wordt er inzicht verkregen in zowel het willen, kunnen, durven en doen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Waar nodig wordt het inoefenen van nieuw gedrag ondersteund door een trainingsacteur.

Resultaat

  • Je verkrijgt inzicht in je persoonlijke gedragspatronen
  • Je verkrijgt inzicht in hoe psychologische principes ons dagelijks gedrag bepalen en leert hoe deze in je voordeel te gebruiken
  • Je verkrijgt inzicht in je drijfveren van jezelf en de ander en leert hoe deze te benutten
  • Je leert hoe je invloed kunt uitoefenen op het gedrag van jezelf en je omgeving
  • Je leert hoe constructief feedback te geven en te ontvangen
  • Je ontdekt de kracht en macht van je voorstellingsvermogen
  • Je leert hoe voor jezelf te staan in ‘druk situaties’
  • Je gaat aan de slag met ‘hoe Persoonlijk Leiderschap in je werk en persoonlijk leven toe te passen

Doelgroep

Professionals uit zowel de profit als not for profit sector.

Duur en aantal deelnemers

De training Persoonlijk Leiderschap omvat 5 dagdelen, maar kan ook naar behoefte worden verkort of verlengd. De training wordt in-company georganiseerd. Minimum aantal deelnemers is 6 en het maximum is 12.

Neem voor meer informatie contact op met ons bureau op mobiel 0650 978 333.