+31 (0) 650 978 333 info@meta-com.nl

Persoonlijke Coaching

  • Heb je het gevoel dat je vastzit op je werk en niet weet hoe je je doelen kunt bereiken?
  • Twijfel je of je wel op de goede plek zit in je werk?
  • Heb je last van stress en wordt je belemmerd in je functioneren?

In zijn algemeenheid biedt persoonlijke coaching veel voordelen:

  1. Het vergroten van je zelfkennis: het helpt je om je eigen gedachten, gevoelens en gedrag beter te begrijpen, wat leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfacceptatie.
  2. Het verbeteren van je zelfvertrouwen: Je leert door specifieke vaardigheden hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en wat kan helpen om beter met tegenslagen en obstakels om te gaan.
  3. Het verbeteren van je werkrelaties: persoonlijke coaching helpt je hoe verbinding te maken met anderen en om te gaan met conflicten, wat kan leiden tot verbeterde relaties met je collega’s.
  4. Het verminderen van stress: Door middel van persoonlijke coaching kun je leren hoe je beter met stress om kunt gaan, wat kan leiden tot een vermindering van stressgerelateerde gezondheidsproblemen.

Als senior coach met veel ervaring in coaching voor zowel leidinggevenden als medewerkers bied ik je professionele ondersteuning in de vorm van een coachtraject.
De sessies kunnen zowel op het werk als op de praktijk van MetaCom plaats vinden.

Kosten voor een sessie van 1,5 uur bedragen € 195,00 excl. 21% BTW. 

Bel voor een vrijblijvende kennismaking en orientatiegesprek.

Ik ben bereikbaar op nummer 0650 978 333.
Het kan zijn dat ik de telefoon niet kan opnemen omdat ik aan het coachen ben. Spreek dat a.u.b. in, dan neem ik zelf contact met je op.

 

Contactformulier

9 + 4 =