+31 (0) 650 978 333 info@meta-com.nl

Soorten Trainingen

feedback training

Persoonlijk Leiderschap

In de training Persoonlijk Leiderschap gaat over het nemen van verantwoording over je eigen functioneren. Verantwoordelijkheid kunnen dragen betekent leiding geven aan je zelf om vervolgens effectief te communiceren met de omgeving. Leiding geven aan jezelf betekent dat je inzicht hebt in je eigen functioneren, waardoor mogelijkheden ontstaan om je eigen gedragspatronen te sturen. Persoonlijk Leiderschap is zowel gestoeld op waarden, overtuigingen en vaardigheden en richt zich op het verkrijgen van zelfkennis en 

Waardenbeleving analyse

Waardengedreven Samenwerken

Wat maakt dat de één zich steeds uitgedaagd voelt tot competitie en presteren, terwijl de ander vooral gericht is op samenwerking en harmonie? Waarom neemt de één direct beslissingen, terwijl de ander eerst grondig wil analyseren? En waarom stelt de één het systeem centraal en de ander het resultaat? In deze workshop worden de ‘drives’ inzichtelijk gemaakt van de teamleden en worden tools aangereikt ‘hoe’ de samenwerking te verbeteren en hoe meer energie te krijgen en minder energie te verspillen in werk.
 

team metacom

Teamdag Kleur Bekennen 

Het doel van deze teamdag is om samen met het team op een ludieke wijze uit de comfortzone te gaan, elkaar beter te leren kennen en daardoor beter samen te werken. In de ochtend gaat het team aan de slag met de bokshandschoenen. Het team ervaart de overeenkom-sten en verschillen in de diverse stijlen van communiceren. Tijdens de middag gaan de teamleden aan de slag met het inzichtelijk krijgen van de drijfveren in de werkomgeving. Achtergrond is de waardentheorie van Graves of het DISC model.

Contact Meta-com

Mindfulness op de werkplek

Ben je met je gedachten steeds ergens anders dan waar je aan werkt?  Heb je al een conclusie getrokken,  terwijl de ander het idee heeft dat je nog luistert? Heb je last van stress en/of negatieve gedachten en/of zelfkritiek?  Ervaar je dat je te vaak op de automatische piloot functioneert? Wil je meer focus en plezier in je werk ervaren? Mindfulness geeft antwoord op bovenstaande vragen. Als je aan de training deelneemt, investeer je naast de kwaliteit van werk-leven ook in de kwaliteit van je privé-leven.   

Neem contact op!