+31 (0) 650 978 333 info@meta-com.nl

Over MetaCom

MetaCom is een trainingsbureau wat zich richt op persoonlijke- en teamontwikkeling in organisaties door training, coaching en het faciliteren van teamontwikkelingsprocessen.

MetaCom Training & Coaching wordt geleid door Rob Rijk.“Mijn wortels liggen in de sport en sportpsychologie. Medio jaren ’80  begeleidde ik jarenlang topsporters en trainers/coaches. In deze periode heb ik zelf veel geleerd over hoe aan te sluiten bij de persoon of het team en zijn/haar prestaties. Voor organisaties nam ik deze ervaringen mee en ontwikkelde mij als trainer en coach op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Ik ben o.a. gespecialiseerd op het gebied van drijfveren in de werkcontext www.waardenbeleving.nl en gebruik o.a. ‘Boksen als metafoor ‘voor individuele- en teamontwikkeling www.boksenalsmetafoor.nl en mijn eigen opgebouwde competenties om meer te functioneren in ‘the flow’.  

 

Samenwerking

Bij grotere opdrachten wordt gebruik gemaakt van een kernteam bekwame trainers, coaches en facilitators, die de visie op ervarend leren ondersteunen en professioneel weten toe te passen.